Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@20:46:39 GMT

قسمت اول سریال نیسان آبی، تجربه جدید منوچهر هادی

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۴۵۸۵

قسمت اول سریال نیسان آبی، تجربه جدید منوچهر هادی

فراروـ قسمت اول سریال نیسان آبی به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه کنندگی احسان ظلی پور چهارشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ وارد شبکه نمایش خانگی شد. در جدیدترین سریال منوچهر هادی مدیریت فیلم‌برداری را روزبه رایگا برعهده دارد، سیاوش کردجان تدوی‌نگر و آریا عظیمی نژاد نیز آهنگ‌ساز مجموعه است. حسین یاری، مهران غفوریان، یکتا ناصر، بهناز جعفری، جمشید هاشم پور، علیرضا خمسه، سحر قریشی، گیتی قاسمی، ایمان صفا و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نیز گروه بازیگری این سریال را تشکیل می‌دهند. در خلاصه داستان این قسمت آمده است: «همه ماجرا از صبح یک روز بهاری در شکرآباد شروع شد. جایی که جمشید قاسم پور از زندان آزاد شد و رضا خرسند هم بالاخره کار پیدا کرد. ولی یک اتفاق همه چیز را به هم ریخت...»   داستان از به دنیا آمدن جمشید (حسین یاری) و رضا (مهران غفوریان) شروع می‌شود. این دو نفر با گذر از سال‌های کودکی و نوجوانی رفاقت محکمی بین‌شان شکل می‌گیرد و در سال‌های دهه شصت عاشق دو خواهر دوقلو به نام‌های زری (یکتا ناصر) و پری (بهناز جعفری) می‌شوند. دو خواهری که همیشه یک چشم‌شان را می‌پوشانند و علت هم ضربه‌ای است که زری وقتی هنوز در شکم مادرشان بودند، به چشم پری زده و او را کور کرده است و حالا برای هم‌دردی با او یک چشمش را با چشم‌بند می‌بندد!   رضا از بدو تولد با بد شانسی و بد شگونی به دنیا می‌آید و این را تا بزرگ‌سالی هم با خود می‌کشاند. جمشید هم در دنیا هیچ چیز را به اندازه نیسان آبی‌اش و جمشید هاشم پور دوست ندارد. عشق به این‌ها برای جمشید دردسر‌های زیادی از شوخی‌ها و دست انداختن‌های اطرافیان تا دعوا و درگیری و زندان به وجود می‌آرود. اما داستان نیسان آبی از سال‌ها پس از دهه شصت شروع می‌شود. جایی که جمشید از حبس دو ماهه آزاد شده است و رضا هم کاری در گاوداری ناظم مدرسه قدیمش پیدا می‌کند. نیسان آبی جمشید دست رضاست و بدشانسی رضا باز هم کار دستش می‌دهد...   یک مهران غفوریان دوست داشتنی، یک حسین یاری متفاوت و یکتا ناصر و بهناز جعفری بد و مشتی کلیشه دهه شصتی و دهه نودی. این‌بار منوچهر هادی بعد از انواع و اقسام شکست‌هایش در سریال سازی سراغ سوژه و فضایی امتحان پس داده آمده است تا با جذب مخاطب عام فیلم‌های کمدی بی‌مخاطبی دل و گیسو را به دست فراموشی بسپارد (کاری که در سینما هم کم و بیش انجام می‌دهد). دهه شصت، شلوار پیلی‌دار، اِپُل مانتو و فوکول مو چند سالی است که در سینمای ایران مورد توجه قرار گرفته است. چندین اثر موفق و ناموفق با پرداختن به این دهه تولید شده است. البته که پرداخت آن‌چنان هم به موضوعات این دهه نمی‌شود و به بازسازی شکل و شمایل و آرایش مو و لباس مردم در آن دوران بسنده می‌شود.   کارگردان‌ها و نویسندگان ایرانی مدتی است که کار خودشان را با محتواسازی و میم‌سازی برای اینستاگرام و به طور کلی فضای مجازی اشتباه گرفته‌اند. نمایش شکل و شمایل جوان‌های دهه شصت در اواسط دهه ۸۰ و با گسترش شبکه‌های اجتماعی کمی فقط کمی بامزه بود. با پوشاندن مانتوی اپل دار به بازیگر سینمای کمدی شکل نمی‌گیرد. بازیگر بی‌نوا بعد از پوشیدن این لباس باید در یک کنش کمدی قرار بگیرد و گرنه نتیجه همین می‌شود که می‌بینیم. تلاش بسیار برای ساختن ژست‌های عجیب و غریب که همگی بی‌مزه و گاه زننده می‌شوند.   به هر روی باید به انتظار نشست و دید که این سریال کمدی به چه سمت و سویی می‌رود و چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد. هیچ کس دیگر از منوچهر هادی انتظاری ندارد و این می‌تواند نقطه قوت سریال شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه سریال نیسان آبی شبکه نمایش خانگی منوچهر هادی نیسان آبی دهه شصت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخت جمشید 100 سال قبل چه وضعی داشت؟ (عکس)

 ساخت بنای باستانی تخت جمشید از اواخر قرن ششم پیش از میلاد در زمان پادشاهی داریوش کبیر آغاز شد و احتمالا در طول حدودا 120 سال همچنان بخش‌هایی به آن افزوده می‌شد.

به گزارش فرادید، این بنای عظیم و حیرت‌انگیز در حدود سال 330 پیش از میلاد به دست اسکندر مقدونی ویران شد اما ویرانه‌های آن نیز در طول قرون مختلف همچنان مایۀ اعجاب و شگفتی بازدیدکنندگان باقی ماندند.

گذر زمان به تدریج چهرۀ تخت جمشید را هر چه بیشتر در میان غبار و ویرانی مدفون ساخته بود تا جایی که در حدود یکصد سال قبل، بخش‌های قابل توجهی از این بنا در زیر خاک فرو رفته بود، هرچند که بخش قابل توجهی نیز همچنان آشکار بود.

در سال 1931 میلادی ارنست هرتزفلد، باستان‌شناس آلمانی، نخستین کاوش‌های باستان‌شناسی را در تخت جمشید آغاز کرد؛ کاوش‌هایی که بخش‌های مدفون این اثر را نمایان ساخت و شناخت بیشتری نسبت به هویت واقعی آن را نیز موجب شد.

عکس‌هایی را که در اینجا ملاحظه می‌کنید ارنست هرتزفلد در حدود سال 1928 و پیش از آغاز عملیات کاوش در تخت جمشید و پاسارگاد ثبت کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصویر دکور باشگاه هادی چوپان به سبک تخت جمشید
  • (عکس) رونمایی هادی چوپان از دکور باشگاهش به سبک تخت جمشید
  • کشف بیش از ۲ تن کودشیمیایی قاچاق در بناب
  • رونمایی هادی چوپان از دکور باشگاهش به سبک تخت جمشید!
  • تخت جمشید 100 سال قبل چه وضعی داشت؟ (عکس)
  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • واژگونی نیسان در قلعه گنج با یک کشته و یک مصدوم
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • دانلود سریال اکازیون قسمت ۶ ششم ( قسمت 6 اکازیون ) با حجم نیمه رایگان